Miljø

CO2 neutral virksomhed

CO2 neutral virksomhed

Born Web / Ren Luksus ApS, er i sidste fase af certificeringen – CO2 neutral virksomhed – efter FNs regler. Det betyder at vi har fået et ekstern firma til at lave et klimaregnskab for hele vores virksomhed. Hvori der bliver taget højde for blandt andet vores transport, el forbrug, affald, hjemmeside, sæbeproduktion mv.

Vi støtter fysike miljøprojekter i sydamerika som skaber grøn energi, og dermed ifg. kyoto-aftalen frigør CO2 kvoter. Af de frigjorte kvoter destruerer vi kvoter svarende til vores beregnede forbrug ifg. vores klimaregnskabsrapport. På den måde neutraliserer vi vores CO2 forbrug, samtidig med at vi støtter grønne og miljørigtige energikilder.

Svanemærket

Svanemærket

Rengøringsbranchen har i årevis benyttet megen unødvendig kemi. Ren Luksus vil gerne være din garanti for at dette ikke sker. Derfor benytter Born Web / Ren Luksus udelukkende svanemærkede produkter. Vi køber kun godkendte og testede rengøringsmidler, i samarbejde med vores leverandør. Dermed ved vi hvad vi får og at det virker efter hensigten.

Miljøinitiativer

Miljøinitiativer

Born Web / Ren Luksus ApS, vil være frontløber for miljøet og derfor har vi taget en række miljøvenlige initiativer fx:

Vi neutraliserer vores daglige CO2 forbrug.
Vi neutraliserer vores vores hjemmesides CO2 forbrug.
Vi støtter grønne projektor i verden.
Vi benytter udelukkende svanemærkede rengøringsprodukter.
Vores vaskemaskiner og tørretumblere er alle minimum energiklasse A+
Vi er desuden ved at, lave vores vaskeri om til at køre på sol energi
Vi har udarbejdet energi, kørsel og varme politikker.

Om Born Web / Ren Luksus ApS

Born Web / Ren Luksus ApS, er en lokalt drevet virksomhed med rødder på Bornholm.

Firmaet startede ud med at være en mindre forretning med en bred vifte af services, som tilbød alt lige fra havearbejde og rengøring, til mindre håndværksmæssige opgaver. Den opgave er nu løst og vi voksede med opgaven. 

Vi har fra starten prioriteret høj faglighed, et højt serviceniveau, samt et tillidsbaseret forhold til alle vores kunder.

I dag har Born Web / Ren Luksus ApS, 10 faste medarbejdere fordelt over hele Bornholm plus ekstra 20 til 30 medarbejdere i sommerperioden.

Vi lægger stor vægt på at løse enhver opgave til vores kunders fulde tilfredshed og finde den mest optimale løsning, uanset hvad indebærer.

Læs mere om firmaet