Image

Hotelrengøring

Vi sørger for, at jeres hotel altid har rene og indbydende værelser og lokaler.

Derudover tilrettelægger en rengøringsplan, der tager hensyn til hverdagen på hotellet og til de forskellige områders vekslende behov for rengøring.

Med en effektiv rengøringsservice sikrer vi et godt og miljø, hvor risikoen for gener som støvallergi og hovedpine er minimal. Dette sikrer, at gæsterne får et behageligt ophold.

Vi benytter de mest miljøvenlige rengøringsmidler, der opløser, opsuger og fjerner snavs, pletter og lugt fra alle overflader.

Få et tilbud

Kontakt os, så vi kan levere et tilbud tilpasset jeres behov på hotellet. 

Image

Om Born Web / Ren Luksus ApS

Born Web / Ren Luksus ApS, er en lokalt drevet virksomhed med rødder på Bornholm.

Firmaet startede ud med at være en mindre forretning med en bred vifte af services, som tilbød alt lige fra havearbejde og rengøring, til mindre håndværksmæssige opgaver. Den opgave er nu løst og vi voksede med opgaven. 

Vi har fra starten prioriteret høj faglighed, et højt serviceniveau, samt et tillidsbaseret forhold til alle vores kunder.

I dag har Born Web / Ren Luksus ApS, 10 faste medarbejdere fordelt over hele Bornholm plus ekstra 20 til 30 medarbejdere i sommerperioden.

Vi lægger stor vægt på at løse enhver opgave til vores kunders fulde tilfredshed og finde den mest optimale løsning, uanset hvad indebærer.

Læs mere om firmaet