Image

Privatrengøring

Vi tilbyder dag- ugent- eller månedlig rengøring af lejemål, sommerhus eller hus.

Rengøringsfrekvens

Ønsker du rengøring 1 - 2 - 5 gange om ugen, eller 1 gang om måneden, så tilpasser vi os til jeres behov.

Vi kan hjælpe med alt fra selve rengøringen til indkøb af papirvarer, toiletpapir, køkkenruller, speciel papir, kaffe, papservice, alt hvad I har brug for, kan vi hjælpe med.

Image

Snyd ikke dig selv for oplevelsen af at komme hjem til et rent, opryddeligt og velduftende hjem. Vi medbringer selv alt hvad vi skal bruge, og kan komme imens du er på arbejde.
Born Web / Ren Luksus ApS, tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor "almindelig" rengøring, fælles for dem alle er at du er i centrum.

Private hjem: Vi gør det til en fornøjelse at komme hjem til et rent hus. Få mere kvalitetstid i hverdagen.

Ældre: Born Web / Ren Luksus ApS, er godkendt til hjemmeserviceordningen (kræver tilmeldelse, kontakt os for mere information). Born Web / Ren Luksus ApS gør en dyd ud af at sende fast personale til netop denne ydelse. Du bestemmer selv dag samt tidspunkt vi skal komme.

Nyt hjem: At flytte er en travl affære, derfor tilbyder vi at gøre dit nye hjem rent og klart, lige til at flytte ind i. Vi tilbyder alt fra let rengøring til hovedrengøring inklusiv vinduespolering.

Fraflytning: Når man fraflytter, skal man som det sidste gøre ens tidligere hjem klart til den nye ejer/lejer. Lad Born Web / Ren Luksus ApS klare den obligatoriske slutrengøring, så du kan nyde dit nye hjem

33% Rabat
Du kan trække rengøring i privat hjem fra i skat og dermed få 33% "rabat". Du kan trække op til 15.000,- fra i skat, således at du kan spare op til 5000,- Læs mere på SKATs hjemmeside under "servicefradrag".

Vores kunder siger:

De kom, de så og de gjorde rent.

Trods at vi har mange katte, så blev der gjort perfekt rent. Også efter misserne ;)

Lejlighederne blev rengjort til fulde..

Om Born Web / Ren Luksus ApS

Born Web / Ren Luksus ApS, er en lokalt drevet virksomhed med rødder på Bornholm.

Firmaet startede ud med at være en mindre forretning med en bred vifte af services, som tilbød alt lige fra havearbejde og rengøring, til mindre håndværksmæssige opgaver. Den opgave er nu løst og vi voksede med opgaven. 

Vi har fra starten prioriteret høj faglighed, et højt serviceniveau, samt et tillidsbaseret forhold til alle vores kunder.

I dag har Born Web / Ren Luksus ApS, 10 faste medarbejdere fordelt over hele Bornholm plus ekstra 20 til 30 medarbejdere i sommerperioden.

Vi lægger stor vægt på at løse enhver opgave til vores kunders fulde tilfredshed og finde den mest optimale løsning, uanset hvad indebærer.

Læs mere om firmaet